naar het  formulier algemene voorwaarden
Mama & baby yoga voor professionals
TOP
© Frank & Jacqueline Luchtmeijer

Postadres:

A Beautiful Balance

Harplaan 2

2992 NC  Barendrecht

0644-020 800

Om gehoor te geven aan de regelmatige vraag naar een cursus voor het geven van ‘Mama & baby yoga’ lessen, is de 3-daagse nascholing ‘Fit & in balans met je baby’ ontwikkeld. Ook als je al een tijdje postpartum lessen geeft en je wilt je wat meer verdiepen, ben je van harte welkom om mee te doen.   De lessen geven een stevige basis om deze specifieke doelgroep die lichamelijk nog niet volledig hersteld is van de zwangerschap en emotioneel, geestelijk en energetisch ook een bijzonder grote verandering heeft doorgemaakt, goed te kunnen begeleiden. Tijdens de nascholingsdagen komen o.a. de volgende zaken aan de orde:   anatomie van bekken en bekkenbodem, fysiologie van steun- en bindweefsel, bekkentherapeutische mechanismen rondom de partus en herstelprocessen,  diverse yogahoudingen voor de postpartum periode, tools om ook geestelijk, emotioneel en energetisch in balans te komen o.a. uit: mindfulness, specifiek gericht op moeders, emotioneel lichaamswerk, energetische meditatie.

Nascholing ‘Fit & in balans met je baby’ voor docenten

En in de praktijkgedeeltes leer ik je diverse handvatten om goede en duidelijke instructies te geven m.b.t. bekken en bekkenbodem. Tijdens de laatste cursusdag doen we ook een live les met mama's en baby's. Je ziet dus hoe zo'n les eruit ziet en je hebt de gelegenheid om zelf in een veilige context jouw lesvaardigheden te oefenen. Verder wordt het programma  door jouw eigen inbreng bepaald. Aan het einde van de laatste cursusdag zal er ook een toets worden afgenomen.
inhoud cursus
Om gehoor te geven aan de regelmatige vraag naar een cursus voor het geven van ‘Mama & baby yoga’ lessen, is de 3-daagse nascholing ‘Fit & in balans met je baby’ ontwikkeld. Ook als je al een tijdje postpartum lessen geeft en je wilt je wat meer verdiepen, ben je van harte welkom om mee te doen.   De lessen geven een stevige basis om deze specifieke doelgroep die lichamelijk nog niet volledig hersteld is van de zwangerschap en emotioneel, geestelijk en energetisch ook een bijzonder grote verandering heeft doorgemaakt, goed te kunnen begeleiden. Tijdens de nascholingsdagen komen o.a. de volgende zaken aan de orde:   anatomie van bekken en bekkenbodem, fysiologie van steun- en bindweefsel, bekkentherapeutische mechanismen rondom de partus en herstelprocessen,  diverse yogahoudingen voor de postpartum periode, tools om ook geestelijk, emotioneel en energetisch in balans te komen o.a. uit: mindfulness, specifiek gericht op moeders, emotioneel lichaamswerk, energetische meditatie. En in de praktijk gedeeltes leer ik je diverse handvatten om goede en duidelijke instructies te geven m.b.t. bekken en bekkenbodem. Tijdens de laatste cursusdag doen we ook een live les met mama's en baby's. Je ziet dus hoe zo'n les eruit ziet en je hebt de gelegenheid om zelf in een veilige context jouw lesvaardigheden te oefenen. Verder wordt het programma  door jouw eigen inbreng bepaald. Aan het einde van de laatste cursusdag zal er ook een toets worden afgenomen.

‘‘Mama & baby yoga’ wordt gegeven aan cursisten uit: o.a. Alkmaar, Alphen a.d. Rijn,

Amsterdam, Apeldoorn, As, Barendrecht, Buchten, Capelle a.d. IJssel, Carnisselande,

Deventer, Dirksland, Dordrecht, Elshout, Etten-Leur, Haarlem, Heemskerk, Heerjansdam,

Heerlen, Hendrik Ido Ambacht, Heinenoord, Hoeksche Waard, Hoogvliet, Krommenie,

Leiden, Leiderdorp, Lommel, Maasdam, Maassluis, Mechelen, Numansdorp, Oud Beijerland,

Pernis, Portland, Poortugaal, Puttershoek, Rhoon, Ridderkerk, Roelofsarendsveen,

Rotterdam, Rotterdam-Alexander, Rotterdam-Zuid, Rijsoord, Schagen, Schiedam,

Schimmert, Steenwijk, Tiel, Uithoorn, Vinkenveen,Vlaardingen, Vlijmen, Voorburg,

Warmenhuizen, Wassenaar, Willemstad, Wognum, Wormer, Wijchen, Zierikzee, Zoetermeer,

Zwaag en Zwijndrecht.

© Frank & Jacqueline Luchtmeijer

Postadres:

A Beautiful Balance

Harplaan 2

2992 NC  Barendrecht

0644-020 800

Nascholing ‘Fit & in balans met je baby’

huidige licentiehouders inhoud nascholing eerdere reacties investering en cursusdata introductie